A

maanantai 2. marraskuuta 2020

40 tapaa tehdä rahaa nopeasti

 Kädet alas nopein tapa ansaita paljon rahaa (hyvin, rikkomatta lakia). Monet opiskelijat ovat aidosti ansainneet 100 puntaa tällä tekniikalla. Se on täysin laillista, riskitöntä, verovapaata, ja kuka tahansa yli 18-vuotias Isossa-Britanniassa voi tehdä sen (ei Isossa-Britanniassa? Siirry kohtaan 2).


Se toimii hyödyntämällä vedonlyöntisivustojen säännöllisesti tarjoamia ilmaisia ​​vetoja "sovittamalla" ne yhteen vedonlyöntipörssissä. Hyväksytty vedonlyönti eliminoi riskin (vedot sekä tietyn lopputuloksen puolesta että sitä vastaan).


Tämä antaa sinulle mahdollisuuden purkaa ilmainen veto, joka voi olla jopa 100 puntaa. Kerro tämä monilla vedonlyöntisivustoilla ja voit helposti päästä muutaman sadan punnan voitolla.


Owen opastaa sinua saamaan ensimmäisen £ 13 voittosi (tosielämän esimerkin avulla) tässä vedonlyönnin oppaan helmessä. Jos tiedät parempia tapoja saada £ 40 / h kotona istuen, ilmoita siitä meille!


Verkkokyselyt

maksetut tutkimukset


Yhä suositumpi tapa ansaita rahaa on online-kyselyjen täyttäminen vapaa-ajallaan. Tutkimusyritykset rekrytoivat aina uusia jäseniä ympäri maailmaa vastaamaan kyselyihin ja testaamaan uusia tuotteita.


Muutaman minuutin ajan lomakkeen täyttämistä varten voit tehdä pari tikkua, joka maksetaan käteisenä tai palkkiona. Joihinkin kyselyihin voi maksaa jopa 3 puntaa (5 dollaria)!


Muutamia hyviä kokeilla ovat: Toluna, LifePoints, Branded Surveys, InboxPounds, Onepoll, i-Say, Opinion Outpost, YouGov, Pinecone, SurveyBods, Panel Base, Valued Opinions, The Opinion Panel, Prizerebel, Opinion Bureau, Marketagent, Survey Narkkari.


Liity myös Swagbucks-jäseneksi, joka palkitsee sinut kyselyistä sekä yksinkertaisesti surffaamisesta verkossa, videoiden katselusta ja pelaamisesta.


Päivitys: Katso uusi täydellinen opas parhaiten maksettuihin verkkokyselyihin!


Maksettu verkkohakuista

Kiinnostaako ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä jo teet verkossa? Tämän on oltava yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa ilman mitään vaivaa tai muutoksia käyttäytymisessäsi.


Tämä Qmee.comin innovatiivinen idea palkitsee sinut hakemisesta Googlessa, Bingissä, Yahoossa, Amazonissa ja eBayssa. Asennat yksinkertaisen lisäosan selaimeesi, ja kun teet haun, normaalin haun rinnalla voi olla muutama sponsoroitu tulos.


qmee maksettu haku


Jokaisen Qmee-tuloksen liitteenä on rahapalkinto - jos olet kiinnostunut siitä, napsauta sitä ja kerää palkkiosi.


Parasta on, että kotiuttamiselle ei ole vähimmäismäärää - ensimmäinen oli vain 72p johdotettu Paypal-tilillemme. Sinulla on myös mahdollisuus lahjoittaa se hyväntekeväisyyteen.


Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja aloita ansaitseminen omilla hauillasi! Klikkaa tästä aloittaaksesi.


Online-kauppa

Vaikka tämä ei välttämättä ole helppo tapa ansaita rahaa, osakemarkkinoille sijoittaminen voi olla kannattavaa, jos opit tekemään sen oikein ja turvallisesti. Samalla tavoin saatat kärsiä merkittäviä menetyksiä, jos et ota sitä vakavasti.


Tänään ei tarvitse rahoittaa Wolf of Wall Street -tyyppisten osakevälittäjien purjeveneitä. Voit tehdä kaiken itse verkkokaupan kauppapaikkojen avulla.


Vietettyni useita tunteja tämän uuden mahdollisuuden tutkimiseen olen kokeillut suosittua eToro.com-alustaa.


eTorolla on yli 12 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa ja se tarjoaa ilmaisia ​​harjoitustilejä. Se on ollut esillä BBC 2: n dokumentissa "Traders: Millions by the Minute" ja tukee useita Premier League -jalkapalloseuroja.


etorokauppa


Yksi eToron parhaista asioista on CopyTrader-ominaisuus. Tämän avulla voit kirjaimellisesti nähdä, seurata ja kopioida muiden parhaiten menestyvien kauppiaiden sijoituksia.


Seuraa Georgen täydellistä opasta eTorossa käymiseen, niin saat lisätietoja. Mielestäni 200 dollaria on hyvä summa, jotta saat kaiken irti oppimiskäyrästä kokeilemalla muutamia erilaisia ​​markkinoita. Jos ei muuta, opit paljon eri investoinneista ja toimialoista.


Huomaa, että kaikkeen kauppaan liittyy riski. eToro on monipuolinen alusta, joka tarjoaa todellisen omaisuuden omistuksen ja korkean riskin velkaantuneita CFD-tuotteita. 75% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Tämä sisältö ei ole taloudellista tai sijoitusneuvontaa.


Aloita oma verkkosivusto

Owen Burek


Oletko kiinnostunut tuottamaan passiivisia tuloja? Tarvitset verkkosivuston. Se on tapa ansaita rahaa nukkuessasi.


Sivuston avaaminen Bluehostilla vie alle 20 minuuttia, maksaa tuskin mitään ja 82-vuotias voi tehdä sen. Ensimmäisten kävijöiden saaminen vaatii vain vähän yhteydenottoa sosiaaliseen mediaan, ja sivustosi kaupallistamiseen on paljon tapoja.


Save the Student on vain yksi esimerkki onnistuneesta verkkosivustosta, jonka Owen Burek aloitti yliopistossa ensimmäisenä vuonna ja joka on sittemmin kasvanut kokopäiväiseksi ja mittavaksi yritykseksi.


Lue Owenin vaiheittainen opas verkkosivuston perustamisesta 20 minuutissa. Se on todella yksi parhaista varoista, joita sinulla voi olla.


Tarkista verkkosivustot ja sovellukset käteistä varten

usertesting.com


Näyttää siltä, ​​että olet melko hieno verkkoselaimella, joten ehkä on aika kääntyä ammattilaiseksi ja selata verkkosivustoja maksullisena ja hauskana työpaikkana!


Esittelyssä UserTesting.com - uusi alusta, joka maksaa jokapäiväisille ihmisille mahdollisuuden tarkastella kaikenlaisia ​​verkkosivustoja. Jokainen arvostelu kestää noin 20 minuuttia ja maksaa sinulle 10 dollaria (6,50 puntaa) Paypalin kautta.


Rekisteröidy vain täällä, suorita testitarkistus ja odotan innolla verkkosivustojen vastaanottamista postilaatikkoosi.


Disney Holvin salaisuus

disney holvi

Luotto: Walt Disney Pictures Inc.


Pitääkseen kysynnän korkealla sukupolvien ajan Disney Studios rajoittaa huolellisesti joidenkin koti-julkaisu-klassikoiden tarjontaa. Ne lukitaan 'holviin' 8-10 vuoteen, ennen kuin heidät vapautetaan lyhyeksi määrittelemättömäksi ajaksi.


Osta ne tässä ikkunassa normaalilla vähittäismyyntihinnalla ja voit saada hyvät voitot, kun ne myydään vielä vuosikymmeneksi.


Esimerkiksi vuonna 2011 voit ostaa Beauty and the Beast Blu-ray 3D: llä vain 24,99 puntaa. Muutamassa vuodessa se oli Amazonissa hämmästyttävän 74,99 puntaa!


Disney-holvi


Tärkeää on, että kaikki Disney-julkaisut eivät ole holvin alaisia, ja vain todelliset klassikot ylläpitävät tällaista kysyntää.


Tällä hetkellä holvista on vain 2 otsikkoa, joita suosittelen napsauttamaan. Ne ovat Bambi Diamond Edition Blu-ray ja The Lion King Diamond Edition Blu-ray.


Hanki maksettu -sivustot

kolikot


Samoin kuin ansaita rahaa online-kyselyistä, GPT-sivustot palkitsevat sinut käteisenä ja tositteina, kun olet suorittanut erilaisia ​​tarjouksia tai aktiviteetteja verkossa.


Suosituimmat sivustot ovat tänään Toluna, Swagbucks ja InboxPounds.


Uusi! Liity "ansaitse rahaa" -listallemme, jotta saat parhaat mahdollisuudet joka kuukausi.

Etunimi

Sähköpostiosoite


Tietosuojakäytäntö


Ryhdy kuljettajaksi tai kuljettajaksi

Ansaitse rahaa toimituskuljettajana


Onko sinulla polkupyörää, moottoripyörää tai autoa? Entä älypuhelin? Se on kaikki mitä tarvitset ansaitaksesi ylimääräistä rahaa toimittamalla ruokaa tai ihmisiä aina kun sinulla on vapaa-aikaa.


Ilmoittaudu Deliveroon kaltaisiin toimitusasiantuntijayrityksiin, jotka etsivät jatkuvasti uusia ratsastajia. Ne antavat sinulle täydellisen joustavuuden työskennellä milloin haluat, ja toimittaa ruokaa ravintoloista asiakkaiden oville. Voit ansaita jopa 16 puntaa tunnissa.


Tuplata mahdollisuuksiasi ottamalla yhteyttä suoraan paikallisiin noutopalveluihin ja isompiin ketjuihin, kuten Dominos, nähdäksesi, onko heillä mitään toimitustöitä.


Kirjoita ja julkaise Kindle-e-kirja

Jos opiskelijat ovat hyviä missä tahansa, se on tutkimusta ja kirjoittamista. Amazon Kindle -kaupan avulla kuka tahansa voi julkaista e-kirjan ja ansaita rahaa.


Ja Kindle-sovellus on nyt saatavilla melkein millä tahansa laitteella (kannettavat tietokoneet, iPadit, älypuhelimet ja kyllä, Kindles), joten globaalit markkinat ovat valtavat!


Listaa kirjasi hintaan 1,49–6,99 puntaa ja ansaitset 70% myynnistä. Kun otetaan huomioon, että Amazon on lopullinen myyntikone (ja muista, että ihmiset haluavat kuluttaa rahaa), se on loistava sopimus.


Kindle e-kirjat


Avain menestykseen e-kirjoissa on arvon luominen ja tietokirjallisuuden kirjoittaminen. Yksinkertaisesti tutkimiesi ja kokoamiesi tietojen niputtaminen yleiseen ongelmaan (esim. Työn löytämisen "salaisuuksiin") ja sen sitten esittäminen helposti sulavassa muodossa (e-kirja) oikeuttaa jonkun käyttämään muutama piikki siihen.


Toinen iso vinkki on suunnitella hieno kansi (selata näitä), jotta se erottuu, ja kun kirjasi on julkaistu Kindle-kaupassa, on todella tärkeää saada joitain arvosteluja, jotta se näkyy korkeammissa tuloksissa. Kannusta lukijoita jättämään rehellinen arvostelu kirjan loppuun.


Parasta tässä tuottoisassa ajatuksessa on, että kun olet käyttänyt aikaa (esimerkiksi 20 tuntia), ansaitset passiivisia tuloja tulevina vuosina! Katso vaiheittainen opas e-kirjojen julkaisemiseen ja ansaitsemiseen kohdasta "Kuinka kirjoittaa tietokirjallisuuskirja 21 päivässä".


Kumppanuusmarkkinointi

Jos sinulla on hyvä läsnäolo sosiaalisessa mediassa tai sinulla on jopa blogi tai verkkosivusto, voit aloittaa rahan tuomisen heti mainostamalla kaikenlaisia ​​yrityksiä, tuotteita, palveluja ja tarjouksia verkossa.


Rekisteröidy julkaisijaksi Awin-verkostoon, tarkista heidän bloginsa tai selaa kauppiaiden ilmoituksia löytääksesi jotain, mistä uskot ystäviesi olevan kiinnostunut, napauta tytäryhtiölinkkisi ja jaa se. Jos joku ostaa (voi olla jopa 90 päivän sisällä) linkkisi avulla, teet mukavan palkkion.


Ota askel pidemmälle perustamalla verkkosivusto (lue opas) tai ajankohtainen Facebook-sivu ja kutsumalla kaikki ystäväsi liittymään siihen ja lähettämään tytäryhtiötarjouksesi sinne.


Matkapuhelinten kierrätys

mobiili kierrättää


Voit ansaita rahaa ja auttaa ympäristöä kierrättämällä vanhat matkapuhelimesi ja muut käyttämättömät laitteet. Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myöskään makaavaa.


Siirry sivulle, jossa ansaitset rahaa vanhoista puhelimista parhaiden yritysten käytettäväksi ja miten voit varmistaa, että saat kaiken sinulle tarjotun käteisen verkossa.


Ryhdy napsautustyöntekijäksi

Clickworker.com-konsepti perustuu 'Internet-hankintaan', jossa yritykset mainostavat tiettyjä, skaalautuvia tehtäviä, jotka heidän on suoritettava nopeasti. Ja meille se on helppo tapa ansaita nopeasti käteistä sohvalta.


clickworker


Tehtäviä on erilaisia, mutta yleisimmin niihin liittyy mieletön tietojen syöttö, verkkotutkimus tai lomakkeiden täyttäminen. Sinua palkitaan ja maksetaan käteisellä (Paypalin kautta) tekemästäsi työstä, ja voit valita mihin ja milloin työskentelet. Anna mennä. [Jos olet yhdysvaltalainen, kokeile myös Amazonin mekaanista turkkia].


Lunasta vero takaisin

Monet opiskelijat työskentelevät osa-aikaisesti tai kesäkuukausina, ja toiset työskentelevät harjoittelussa tai palkallisessa harjoittelussa. Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveroa liikaa.


Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että vain harvat opiskelijat saavuttavat henkilökohtaisen verovapaiden tulojen korvauksen vuosittain, mutta työnantajat asettavat heille hätätilanteen perustavanlaatuisen verokoodin, eli veroa maksetaan silloin, kun sen ei pitäisi olla.


Napsauta käyttääksesi Veronpalautuslaskinta


Lisätietoja oppilaiden veronpalautuksia koskevasta oppaastamme saat selville, kuinka paljon verot takaisin saatat saada.


Hanki rahaa takaisin ostoksilla

Meidän Quidco Cashback


Tämä ei ole vain tapa ansaita rahaa, vaan myös säästää rahaa opiskelijana. Jos tarkastelet sitä eri tavalla, ansaitset rahaa jokaisella ostoksellasi, jonka olisit tehnyt joka tapauksessa, olipa kyse sitten 10 tai 0,5 prosentin palautuksesta.


On olemassa useita cashback-sivustoja, jotka maksavat sinulle palkkion, jonka he muuten olisivat ansainneet.


Suosittelemme rekisteröitymistä Top Cashbackiin, Quidco.comiin ja Swagbucksiin, jotka ovat ilmaisia ​​ja tarjoavat parhaan valikoiman jälleenmyyjiä ja yksinoikeuksia.


Osa-aikatyö

baaritöitä


Osa-aikatyö on ilmeinen ensimmäinen valinta, jonka useimmat opiskelijat haluavat täydentää opintolainaa. Se tarjoaa melko tasaisen tulovirran ja voi auttaa sinua saamaan arvokasta työkokemusta.


Mutta hyviä työpaikkoja ei ole aina helppo löytää!


Aloita opiskelijoiden työnhausta, tarkista sitten paikalliset ilmoitukset ja yliopiston urapalvelusi avoimista paikoista.


Kannattaa myös rekisteröityä CV-kirjastoon, joka on ilmainen palvelu, joka yhdistää ansioluettelosi sopiviin osa-aikatöihin ja uramahdollisuuksiin.


Lue oppaamme osa-aikatyön löytämisestä opiskellessasi saadaksesi lisää vinkkejä.


Keikat Fiverrillä

Fiverr kepponen


Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jossa ihmiset ansaitsevat rahaa myymällä pieniä palveluita (kutsutaan keikoiksi).


Tarjontasi voi olla mitä tahansa, kirjoittamisesta ja kääntämisestä, sosiaalisen median julkaisemisesta, kepposien pelaamisesta ja opettamisesta musiikin, äänipuheluiden ja lyhyiden videoleikkeiden luomiseen ihmisille ympäri maailmaa!


Oletushinta on 5 dollaria (joten Fiverr ..), mutta voit liittää lisäpalveluita keikkoihin enemmän rahaa. Vaikka se ei ehkä vaikuta kovin paljon, se voi nopeasti lisääntyä ja on paljon esimerkkejä ihmisistä, jotka ansaitsevat todella hyvää elantoa sivustolta. Tärkeintä on saada aikaan järjestelmä, joka minimoi kuhunkin keikkaan käytetyn ajan.


Mutta on toinen tapa ansaita entistä enemmän Fiverriltä mahdollisesti paljon vähemmän työstä. Miten? Yksinkertaisesti myymällä keikkoja muualla. Etsi esimerkiksi kunnollinen logosuunnittelija ja vastaa sitten Upworkin työpaikkoihin tai jopa paikallisiin ilmoituksiin. 5 dollarin kulutuksesta voi helposti tulla yli 50 dollaria, ja se on toistettavissa!


Jos et ole kiinnostunut myymästä ollenkaan, voit tehdä niin paljon hyviä juttuja itsellesi. Selaa ja inspiroidu!


Tarkista musiikki rahalle

Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomat bändit ja artistit verkossa käteisellä Slicethepien avulla.


Maineesi rakentaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta jotkut sivuston käyttäjät ovat sanoneet ansaitsevansa 40 puntaa kuukaudessa. Tämä ei ehkä kuulosta kovin paljon, mutta jos se on jotain, josta nautit, sen ei pitäisi olla kovaa työtä ja se on toinen asia ansioluettelollesi. Ansaitsemasi rahat ovat Yhdysvaltain dollareissa, mutta kuka tahansa voi rekisteröityä ja tarkistaa.


slicethepie


Aloita siirtymällä Slicethepieen nyt tai lukemalla lisätietoja pikaoppaastamme.


Myy muistiinpanosi

Jos et halua jakaa muistiinpanojasi muiden opiskelijoiden kanssa, se on hieno tapa tuottaa vähän ylimääräistä rahaa. Siellä on sivustoja, joihin voit ladata muistiinpanosi yhdessä hinnan kanssa, ja sitten kun toinen opiskelija lataa ne, saat maksun.


Suurin osa näistä sivustoista, kuten Nexus Notes ja Stuvia, ovat sinulle vapaita listataksesi muistiinpanojasi, mutta niillä on taipumus leikata voittojasi markkinoinnin jne. Hoitamiseksi, jotta sinun ei tarvitse mennä sinne ja mainostaa muistiinpanojasi itse.


Sinun on todennäköisesti ladattava PDF-tiedostoja, mutta se on palautuksen arvoinen ja voit lähettää käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, jos ne kirjoitetaan.


Myy käytettyjä kurssikirjoja

Yksi hieno tapa ansaita rahaa on ostaa muiden opiskelijoiden oppikirjat vuoden lopussa ja myydä ne heti vasta-opiskelijoiden viikon jälkeen - kun uusi opiskelijoiden saanti tietää tarvitsevansa niitä!


Voit joko mainostaa kampuksella tai luetella niitä verkossa helposti Amazon Marketplacessa (pidä mielessä, että he ottavat palkkion myydyistä kirjoista).


Tässä on 29 muuta asiaa, joita voit myydä juuri nyt!


Kilpailut

Kilpailuihin osallistumiselle ei tietenkään ole mitään takeita, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on kasvava ns. 'Compers' -yhteisö, joka tuottaa jatkuvasti jopa 50000 puntaa vuodessa kaikenlaisten kilpailujen kautta.


Kilpailutyypit, joihin voi ilmoittautua, vaihtelevat yksinkertaisista ilmoittautumislomakkeista ja Facebook-sivuista, mieluiten vastaamalla oikein puhelimitse kysymyksiin TV-pelien kilpailijaksi. Kuvittele, että olet päässyt Deal- tai No Deal -sivustolle sen sijaan, että vain katsot sitä!


Aloita osallistumalla omaan kuukausittaiseen opiskelijakilpailumme (Seuraa Instagram-sivumme nähdäksesi, milloin seuraava on)!


kilpailut


Suuntaa sitten aktiivisten kilpailujen sivullemme päästäksesi muihin löytämiimme ilmaisiin kilpailuihin. Huomaa vain, että jotkut näistä sivustoista saattavat lähettää sinulle roskapostia, joten käytä aliaksen sähköpostiosoitetta ja poista käytöstä mahdollisimman monta tarjousta.


Jos haluat ladata lisää vinkkejä menestyksen saavuttamiseen ja rahan ansaitsemiseen kilpailuista, lue opas kilpailuihin osallistumiseen.


Osta ja myy verkkotunnuksia

verkkotunnus myytävänä


Verkkotunnus on vain verkkosivuston osoite (esim. 'Savethestudent.org' tai 'mysite.co.uk') ja siellä on paljon laajennuksia (.com, .net, .co.uk jne.).


Rekisteröityminen GoDaddy.com-sivustolle maksaa vain 0,99 dollaria, mutta ensiluokkaiset verkkotunnukset voivat saada 1000 dollaria ellei miljoonia, kun ne myydään. Vuonna 2007 VacationRentals.com meni viileään 35 miljoonaan dollariin!


Et todennäköisesti tule törmäämään mihinkään sellaiseen, mutta voit silti saada nopean voiton pienellä etsinnällä. Temppu on löytää saatavilla olevia verkkotunnuksia, joilla on jonkin verran kaupallista arvoa, napsauttaa ne ja luetteloida ne myytäväksi Sedo.com-sivuston kaltaiselta sivustolta.


Mysteeriostokset

Ole mysteerikauppias Tänään mysteerikauppaan tuleminen on helpompaa kuin luulet, ja voit saada palkkion komeasti.


On olemassa kymmeniä toimistoja, jotka maksavat sinulle vierailusta kaikenlaisissa kaupoissa ja ravintoloissa saadakseen palautetta heidän suorituksestaan. Olemme tarkastelleet oppaamme parhaita toimistoja siitä, miten tulla mysteeriksi ostajaksi.


Tehtäväsovellukset ovat toinen mysteeriostosten muoto, jossa ansaitset palkintoja pienten paikallisten tehtävien suorittamisesta. Se voi olla myös hauskaa!


Ole ylimääräinen

Haluatko itseäsi orastavaksi nuoreksi näyttelijäksi vai vain ihmiseksi, joka kävelee ohi Eastenders-jakson taustakuvassa? Se voi olla sinä, jos haet ylimääräistä televisiossa tai elokuvassa.


Palkka ei myöskään ole huono: keskimäärin 60-80 puntaa päivässä, ja sinun ei tarvitse tehdä mitään!


On paljon casting-toimistoja, jotka sijoittavat halukkaita ekstroja. He ansaitsevat rahansa leikkaamalla tulosi, joten kysy aina mitä se on, ennen kuin aloitat työn.


Katso, miten voit tulla ylimääräiseksi oppaaksi viidelle paremmalle virastolle, sekä paljon enemmän neuvoja ensimmäisen keikkasi saamiseksi.


Myy kaikki vanhat CD-levyt, pelit ja elokuvat

Jos haluat tehdä erittäin nopean panoksen, sinun on hyvä myydä huoneesi sotkevat vanhat bitit ja bobit.


Parasta on, että voit kopioida kaikki kappaleet ja elokuvat kannettavalle tietokoneelle tai ulkoiselle kiintolevylle ennen kuin myyt niitä. Tämä tarkoittaa, että myyt todella vain muovia ja taideteoksia!


Voit ansaita mitä tahansa 10p: stä 20 £: iin per kohde, ja tulot voivat todella kasvaa, jos sinulla on suuri kokoelma. Kun olet siinä, katso, onko vanhemmillasi mitään "sotkua", jonka he näkisivät mielellään takana.


Voit myös myydä melkein mitä tahansa ilmaiseksi Amazon Marketplacessa tai Prelovedissä, ja MusicMagpie-kaltaiset sivustot maksavat sinulle välittömästi ei-toivottujen tuotteiden lähettämisestä.


Lisää vinkkejä ja myyntikohteita on oppaassamme DVD-, CD- ja pelimyynnistä.


Myy koulutuksellesi!

Tutoriksi tuleminen muille opiskelijoille on helpompaa kuin koskaan. Viime aikoihin asti markkinasi rajoittui paikallisiin henkilökohtaisiin istuntoihin, mutta online-opastussivustojen ansiosta voit mennä globaaliksi!


Udemy antaa kenelle tahansa mahdollisuuden luoda verkkokurssi (kirjaimellisesti kaikesta!) Ja saada palkkoja ikuisesti sen jälkeen, kun käyttäjät aloittavat sen.


Luo itsesi Superprof- ja UK Tutors -opetusta varten henkilökohtaiseen ohjaukseen.


Voit odottaa ansaitsevasi yli 10 puntaa tunnissa, eikä sinun tarvitse olla korkeasti koulutettu ohjaamaan nuorempia GCSE-kursseja tai edes A-tason opiskelijoita. Aloita oppaamme ansaita rahaa yksityisopettajana.


Myy valokuvasi

Jos luulet, että sinulla on hyvä laukaus ja vähän luovuutta, yritä ladata valokuvasi ilmaiseksi verkkosivustoille. Hyvä lähtökohta on Adobe Stock tai Getty Images.


Ansaitse enemmän rahaa myymällä valokuvakohteita, joilla on vähemmän hakutuloksia, mutta mielestäsi sinulla olisi kysyntää. Voi olla hyvä idea testata ne ensin itse painettuna (hanki ilmaisia ​​valokuvakuvia täältä).


Vuokraa autosi pysäköintipaikka

Joissakin opiskelijamajoissa on asema tai autotalli. Jos et käytä pysäköintitilaasi ja asut kiireisellä alueella, saatat olla onnea. Kaupungin keskustassa voi olla paljon ihmisiä, jotka ovat kyllästyneitä maksamaan katon kautta päivittäisestä pysäköinnistä.


Mainosta tilaa Gumtree, Parklet tai Just Park.


Tai tutustu täydelliseen oppaasemme pysäköintipaikan vuokraamiseen.


Lastenhoito

Se on klassinen rahantekijä, ja hyvästä syystä. Saat maksat (hyvin) television katselemisesta, etkä kovin paljon muuta - toivottavasti!


Jos mietit mitä veloitetaan, tutustu paikallisiin mainoksiin, mutta voit odottaa, että sinulle maksetaan yli £ 9ph, vaikka et ole koulutettu lastenhoidossa.


Sen lisäksi, että mainostat itseäsi, voit luoda profiilin Care Babysitting -palvelussa. Se voi todella olla helppoa rahaa (ellet jää jumiin helvetin lapsen kanssa!).


Lastenhoitopalvelumme opastaa tärkeimmät näkökohdat. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa tarvitset DBS (Disclosure and Barring Service) -tarkistuksen pienten lasten hoitamiseksi, vaikka jotkut vanhemmat eivät ehkä pyydä sitä.


Koiran kävely ja istuminen

Jos vauvat eivät ole sinun juttusi, niin ehkä koirat ovat ... koiran hoito on iso liike. Opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aikaa päivällä, kun muut ovat töissä ja huolissaan lemmikeistään kotona.


Voit laukata noin 8 puntaa tunnissa kutakin koiraa kohden, ja se on myös hyvä tapa pitää kunnossa.


Liity Care Pet Care -palveluun, joka sopii parhaiten koiran hoitoon, ja myös Tailster, joka on erikoistunut koiran kävelijöihin.


Ryhdy omaksi pankkisi

olla oma pankkisi


Vertaislainaus on pankkitoiminnan tulevaisuus. Se leikkaa keskimiehen, siirtäen korkeammat korot sinulle ja halvemmat lainat lainanottajille. Ja kaikkea hallitaan verkossa sohvan mukavasti.


Vuonna 2010 perustettu RateSetter korvasi ensimmäisen kerran luotonantajille maksuviivästykset tai laiminlyönnit Provision Fund -rahastonsa kautta. Käytännössä se on suunniteltu kuin tavallinen säästötili. Tähän mennessä RateSetter sanoo, että yksikään sijoittaja ei ole koskaan menettänyt rahaa, ja he ovat täysin FCA: n säänneltyjä.


Tällä hetkellä voit odottaa saavuttavasi jopa 4% kiinteän tuoton, riippuen siitä, kuinka kauan päätät lainata. Jos voit, mene ISA-tilille ansaitaksesi korkoja verottomasti.


Päivitys: Rajoitetun ajan saat myös tämän £ 100 bonuksen.


Työskentele hyväntekeväisyyden keräilijänä

Okei, joten tähän työhön tarvitaan tietyntyyppinen henkilö, koska joudut hyväksymään paljon hylkäämistä ja olemaan sitkeä.


Mutta jos olet kupliva, miellyttävä ja arvelet, että voisit myydä jäätä inuiiteille, tämä voisi todella olla suuri opiskelijoiden rahanhankintaideo. Saat maksetun palkkion uusista ilmoittautumisista (yleensä noin 20 puntaa).


Katso Wesser sekä hyväntekeväisyyssivustot, kuten Oxfam.


Vuokraa talosi kuvaamista varten

TV: n ja elokuvien ohjaajat etsivät aina taloja, joissa voi kuvata. Esimerkiksi Coronation Streetin kohtaus kuvattiin äskettäin opiskelija-asunnossa, jossa yksi Save the Student-toimittajista asui aiemmin!


Et voi vain ansaita rahaa, mutta on hullua nähdä oma paikkasi televisiossa. Aloita katsomalla tätä sivustoa.


Vuokraa kehosi

opiskelija-ajattelu Jos sinulla on mukava ottaa sarja pois, miksi et kokeile elämän mallintamista. Istu siellä buffissa, kun orastavat taiteilijat kaappaavat jokaisen käyränne (tai pokey-bittisi) pelottavalla yksityiskohdalla! Kokeile RAM-verkkosivustoa, joka on erityisesti suunniteltu tällaisiin töihin.


Voisit myös osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin, mutta muista, että ymmärrät täysin kaikki siihen liittyvät riskit.


Varoitus: Älä tee mitään, mihin et ole tyytyväinen riippumatta siitä, kuinka epätoivoinen olet rahalle!


Freelance-työ

Ehkä nautit kirjoittaa, hallita Facebook-sivuja tai tehdä vähän graafista suunnittelua vapaa-ajallasi. Siellä on niin paljon freelance-työpaikkoja, jotka vaativat yksinkertaisia ​​taitoja tai vain aikaa, jota jollakin muulla ei ehkä ole.


Parasta freelancessa on, että voit työskennellä asiakkaille Isossa-Britanniassa ja muualla maailmassa vain internet-yhteydellä kotoa, omiin tunteihisi ja samalla kehittää arvokkaita taitoja.


Hyvä aloituspaikka on johtava freelance-sivusto Upwork.com. Tai yritä käyttää opiskelijoiden työnhakua löytääksesi freelance-töitä lähempänä kotia.


Myy vaatteita eBayssa

eBay on jokaisen paras ystävä roskapostin poistamisessa. Verkkohuutokaupat ovat varma tapa muuttaa hihaton takki (joka tuli sisään ja pois muodista viikossa) käteiseksi.


Jotkut eBay-myyjät tarkastelevat trendejä ja yrittävät ennustaa, mikä tulee olemaan iso markkinoiden edessä. Jos olet hyvä etkä välitä riskin ottamisesta, voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu.


Löydät paljon lisää vinkkejä eBayssa myymisestä lukemalla tämän oppaan.


Myy tarinoita ja videoita

Jos sinulla on mielenkiintoinen tarina, voit yrittää myydä sen paperille. Se voi olla mitä tahansa ammattilaisjalkapalloilijan kanssa nukkumisesta vaatteiden hevosiin tarttumiseen!


Yksi Save the Student -tiimistä oli valitettavasti saadakseen kyyhkynen lentämään läpi ja törmäämään heidän ikkunansa yliopistossa ja myi tarinan The Sunille siististä 50 puntaa.


Voisit myös kuvata kavereitasi aina ja lähettää sen olet kehystetty nettouttaaksesi itsellesi 250 puntaa ja muutaman sekunnin maineen.


Youtube videot

Viimeisimpien tilastojen mukaan katsomme nyt enemmän videoita YouTubessa kuin Google-hakuja.


Äskettäin esitellyn YouTube-kumppaniohjelman avulla voit nyt hyötyä videoiden luomisesta ja lataamisesta. Saat prosenttiosuuden 1000 näyttökertaa kohden kerätystä mainostulosta.


Riippuen siitä, kuinka menestyt (viraliteetti, tilaajakanta ja aihe), voit ansaita paljon rahaa, ja joka viikko on paljon tarinoita yhä useammista YouTubereista, jotka tekevät siitä uransa.


Lisää vinkkejä on oppaassamme ansaita rahaa YouTubesta.


Katsoa videoita

Jos videoiden luominen kuulostaa liian kovalta työltä, online-videoiden katselun maksamisen on oltava yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa.


Swagbucks ja InboxPounds ovat suosituimpia verkkosivustoja, koska ne kirjaimellisesti maksavat sinulle istuessasi ja katsomassa esimerkiksi ilmoituksia ja videoita, jotka toivovat virusta.


Jos haluat enemmän osallistuvia ja palkitsevia mahdollisuuksia, harkitse haarautumista freelancerina, joka kirjoittaa elokuvien tekstityksiä tai kirjoittaa elokuva-arvosteluita.


Jos videoiden ja elokuvien katselu on sinun juttusi ja haluat kasvattaa tulojasi, siirry täydelliseen luetteloomme tapoja ansaita rahaa katsomalla videoita.


Lähde omaisuutta varakkaille sijoittajille

Tiedämme kaikki, kuinka paljon omaisuudessa on rahaa, mutta pinnalta (asuntojen hintojen ollessa niin korkeat kuin ne ovatkin) saatat ajatella, että nämä markkinat ovat rajat ylittäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti